دسته بندی موضوعات

توقف ناگهانی اپلیکیشن‌ در سیستم عامل اندروید + روش رفع مشکل

رفع مشکل توقف ناگهانی اپلیکیشن

توقف ناگهانی اپلیکیشن یا همان Force Close یکی از موارد آزاد دهنده در سیستم عامل اندروید است. در واقع شما زمانی که از یک اپلیکیشن استفاده می‌کنید، ممکن است بنابر دلایلی اپلیکیشن به مشکل برخورد کرده و در نتیجه شما را بیرون بیاندازد. در این صورت پیغام خطایی تحت عنوان Unfortunately, …. Has stopped نمایش داده می‌شود که به معنای متاسفانه فلان اپلیکیشن متوقف شد است. این خطا ممکن است در زمان استفاده از اپلیکیشن یا فعال بودن آن در پس زمینه نیز صورت گیرد. بدون شک چنین موضوعی بسیار آزار دهنده است. البته راه‌هایی وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توان این مشکل را تاحدودی برطرف کرد

روش رفع مشکل توقف ناگهانی اپلیکیشن‌

خالی کردن حافظه برای رفع مشکل توقف ناگهانی اپلیکیشن‌

هر اپلیکیشنی نظیر مخاطبین، گالری یا حتی اپلیکیشن‌های سوم شخص ممکن است که با مشکل توقف ناگهانی مواجه شوند. یکی از دلایلی که می‌تواند باعث ایجاد چنین مشکلی شود، زیاد شدن اطلاعات موجود در حافظه برنامه است. برای حذف این اطلاعات باید به صورت زیر اقدام کنید:

  • وارد بخش تنظیمات گوشی شوید
  • به قسمت اپلیکیشن‌ها (Application) بروید
  • در این بخش اپلیکیشنی که با مشکل مواجه می‌شود را پیدا کنید
  • وارد اپلیکیشن مورد نظر شده و گزینه‌های Clear Cache و در صورت لزوم Clear Data را لمس کنید

اولین دکمه‌ای است که باید آن را لمس کرده و نسبت به حذف اطلاعات جمع آوری شده در اپلیکیشن اقدام کنید. در واقع این اطلاعات مواردی هستند که اپلیکیشن در خود ذخیره می‌کند تا در استفاده‌های بعدی، سرعت لود برنامه بیشتر شود. پاک کردن این اطلاعات ممکن است که لود برنامه در مراتب بعدی را تاحدودی کاهش دهد.

Clear Data نیز تمام اطلاعات اپلیکیشن را حذف می‌کند که شامل فایل‌ها، تنظمیات، حساب‌های کاربری مربوط به برنامه و تمام موارد مشابه می‌شود. پس تنها در صورتی که با حذف کردن فایل‌های کش مشکل رفع نشد، بهتر است که به سراغ گزینه Clear Data بروید. اگر اطلاعات اپلیکیشن را پاک کرده باشید، در اولین ورود به اپلیکیشن نیاز است که مجددا وارد حساب کاربری خود شوید و اپلیکیشن دقیقا مثل روزی می‌شود که برای اولین بار آن را نصب کرده بودید

کارت حافظه را بررسی کنید

یکی از دلایلی که می‌تواند موجب توقف ناگهانی اپلیکیشن‌ ها یا همان Force Close شود، وجود مشکل در کارت حافظه دستگاه است. همان‌طور که اطلاع دارید، کاربران سیستم عامل اندروید می‌توانند برخی از برنامه‌های خود را روی کارت حافظه جانبی دستگاه انتقال دهند. انجام این کار باعث می‌شود که فضای خالی حافظه خود گوشی بیشتر شود. اما باید توجه داشت که اگر کارت حافظه جانبی دارای مشکل باشد و همچنین اپلیکیشن نیز روی آن قرار گرفته باشد، در این صورت احتمال توقف ناگهانی اجرای اپلیکیشن وجود دارد.

برای تست این مشکل، اپلیکیشن را به حافظه خود دستگاه انتقال داده و کارت حافظه را از گوشی جدا کنید. سپس اپلیکیشن مورد نظر را اجرا کرده و کمی تست کنید. اگر با مشکلی مواجه نشدید، در این صورت کارت حافظه شما ایراد دارد و دلیل توقف ناگهانی اپلیکیشن است. در شرایط این چنینی می‌توانید اطلاعات کارت حافظه جانبی را به کامپیوتر منتقل کرده و سپس یک کارت حافظه جدید برای تلفن هوشمند خود بخرید

پاک کردن و نصب مجدد اپلیکیشن

یکی از روش‌هایی که می‌تواند مشکل توقف ناگهانی اپلیکیشن‌ را رفع کند، پاک کردن و نصب مجدد آن است. برای انجام این کار گوگل پلی استور را اجرا کنید و در منو کشویی سمت چپ، گزینه My Apps را لمس نمایید. در این صفحه لیستی از اپلیکیشن‌های خود را مشاهده می‌کنید که باید اپلیکیشن مورد نظر را پیدا کرده و وارد آن شود. در صفحه اپلیکیشن دکمه‌ای به نام Uninstall وجود دارد که با لمس آن، برنامه حذف خواهد شد و سپس می‌توانید مجددا آن را نصب کنید.

البته توصیه می‌کنیم که اگر در این بخش مشاهده کردید که یک بروزرسانی برای اپلیکیشن منتشر شده، بهتر است که پیش از حذف آن، ابتدا بروزرسانی را نصب کنید و مجددا اپلیکیشن را تست نمایید. اگر مشکل رفع شد که چه بهتر، در غیر این صورت اپلیکیشن را حذف و مجددا نصب کنید.

ریستارت کردن تلفن هوشمند

کاربران در صورت بروز مشکل توقف ناگهانی اپلیکیشن‌ ها، می‌‌توانند با ریستارت نرم افزاری دستگاه نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند. برای ریستارت نرم افزاری دستگاه تنها کافی است که گوشی را یک بار خاموش و روشن کنید. این یک راهکار ساده اما کاربردی است. مخصوصا برای افرادی که مدت زمان زیادی از آخرین خاموش کردن تلفن هوشمندشان می‌گذرد.

در کل بهتر است که کاربران هر از چند گاهی تلفن هوشمند خود را برای دقایقی خاموش کنند. انجام این کار باعث خواهد شد که بسیاری از مشکلات دستگاه نظیر مشکلات نرم افزاری، شبکه، صدا و… به سادگی رفع شوند.

بازگردانی تلفن هوشمند به تنظیمات کارخانه

یکی از اقداماتی که کاربران در صورت عدم مشاهده هیچ نتیجه‌ای بعد از انجام موارد فوق می‌توانند انجام دهند، بازگردانی تلفن هوشمند به تنظیمات کارخانه است. التبه پیش از انجام این کار حتما مطمئن شوید که از اطلاعات خودتان یک فایل پشتیبان در کامپیوتر تهیه کرده‌اید. بازگردانی تلفن هوشمند به تنظیمات کارخانه باعث می‌شود که تمام اطلاعات شما از بین بروند و دستگاه درست همانند روزی می‌شود که آن را خریداری کرده بودید. احتمال اینکه بعد از بازگردانی تلفن هوشمند به تنظیمات کارخانه مشکل توقف ناگهانی اجرای برنامه‌ها رفع شود، بسیار زیاد است.

البته کاربران باید توجه داشته باشند که در برخی موارد (به خصوص در اپلیکیشن‌های سوم شخص) احتمال دارد که ریشه مشکل در تلفن هوشمند شما نباشد. بلکه برخی از برنامه‌ها دارای مشکلاتی در کد نویسی هستند که این موضوع باعث می‌شود برنامه به صورت ناخودآگاه متوقف شود. در بسیاری از موارد، اگر تا انتشار بروزرسانی بعدی برنامه منتظر بمانید، احتمال اینکه در آپدیت جدید مشکل مذکور رفع شود بسیار زیاد است.

آموزش تغییر صدای نوتیفیکیشن جیمیل برای حساب‌های کاربری مختلف

دیدگاهتان را بنویسید